Ohjeita uskoontulleille

Lue päivittäin Raamattua

Se kertoo Jumalan rakkaudesta ja armosta ihmisiä kohtaan. Se alkaa luomisesta, jolloin kaikki oli täydellistä, ja päättyy näkyyn iankaikkisuudesta, jolloin synti ja paha on pois ja kaikki on jälleen täydellistä. Lue Raamattua ja pyydä, että Jumala opettaisi, ohjaisi ja lohduttaisi sinua sen kautta. Raamattua lukemalla opit myös tuntemaan Jeesusta aina paremmin. Aloita vaikkapa Johanneksen evankeliumista.

Puhu Jumalan kanssa rukouksessa

Silloin suhteesi Häneen vahvistuu. Rukouksessa voit kiittää ja palvoa Jumalaa sekä esittää pyyntösi Hänelle. Hän kuulee rukouksesi ja vastaa niihin. Vaikka vastaus ei aina olisikaan pyyntösi mukainen, se vaikuttaa parhaaksesi, sillä Jumala tahtoo sinulle vain hyvää. Rukouksessa voit tuntea Jumalan läheisyyttä, hyvyyttä, lohtua ja huolenpitoa. Vietä aikaa Jumalan kanssa rukoillen.

Tunnusta uskosi

Kerro muille ratkaisustasi seurata Jeesusta. Uskostasi kertominen vahvistaa omaa uskoasi ja antaa toisille mahdollisuuden löytää tien Jumalan luokse.

Anna kastaa itsesi

Kaste on tunnustautumista Kristuksen seuraajaksi. Se ei itsessään pelasta, mutta on muille osoituksena uskosta, uudesta elämästä ja Jumalan valtakunnan kansalaisuudesta. Jeesus itse käski kastaa uskoon tulleet osoituksena heidän uskostaan ja päätöksestään seurata Jeesusta.

Liity seurakuntaan

Uskovien yhteys on tärkeä jokaiselle uskoon tulleelle. Seurakunnassa sinua autetaan kasvamaan uskossasi ja seuraamaan Kristusta. Seurakuntamme pienryhmistä, joita kutsumme soluiksi, löydät yhteyden, jossa jokaisesta pidetään huolta ja jokainen huomataan. Jos haluat liittyä seurakuntaamme, ota yhteyttä pastoriin tai vanhimpiin.