Uskoontulo-2

Oletko kiinnostunut tuntemaan Jumalan?

Jumala asetti jokaiseen ihmiseen kaipauksen puoleensa. Silti monet torjuvat Hänet ja etsivät täyttymystä elämäänsä muualta. Syynä voivat olla menneisyydessä koetut uskonnolliset vaatimukset, pettymykset tai väärät käsitykset Jumalasta. Rukoukseni on, että kun luet tätä sivua, Jumala itse auttaisi Sinua ylittämään kaikki esteet ja löytämään vastauksen elämäsi tärkeimpään kysymykseen.

Miten tullaan uskoon?

Uskossa oleminen tarkoittaa elämistä aktiivisessa yhteydessä Jumalaan. Lue alla olevat kohdat niin tiedät, miten voit löytää tien Jumalan luokse.


Kohta 2.

Jumala loi ihmisen elämään yhteydessään ja asetti hänet paratiisiin. Siellä ihmisen yhteys Luojaansa oli täydellinen ja särötön. Jumala oli antanut ihmiselle vapaan tahdon, jotta ihminen voisi itse päättää, onko hän Jumalan puolella vai Häntä vastaan. Siksi paratiisissa oli myös "hyvän ja pahan tiedon puu". Kun ihminen asetettiin valinnan eteen, hän uskoi Saatanaa, sielunvihollista, enemmän kuin Jumalaa. Ihminen antoi johtaa itsensä harhaan, tarttui kiellettyyn hedelmään ja särki yhteytensä Jumalaan. Seurauksena hänet karkotettiin Eedenin puutarhasta.

Saat vapaasti syödä puutarhan kaikista puista. Vain siitä puusta,
joka antaa tiedon hyvästä ja pahasta, älä syö. 1. Mooses 2:16-17; 1. Mooses 3:6

 

 TAKAISIN 1/10  SEURAAVA 3/10